LEKOVITE MOTIVACIJE ZA POBOLJŠANJE VIDA, SLUHA I RADNE SPOSOBNOSTI

Izdavači Prometej Beograd
Product Code: PROMBG039
Availability: In Stock
990RSD
Ex Tax: 990RSD

Qty

 

Autor: Georgij Nikolajevič Sitin

Prevod: Mahmut Šehić

ISBN: 978-86-87971-64-6

Obim: 193 strana

Format: A5

Suizdavač: Mahmut ŠehićNa jednom mestu akademik Georgij Nikolajevič Sitin je sabrao motivacije za ozdravljenje očiju, zaštitu očnog aparata, izlečenje od katarakte, poboljšanje vida izoštravanje sluha, ozdravljenje slušnih i moždanih nerava i mnoge druge koje se odnose na ova dva važna čulna aparata. Pored njih date su i motivacije za poboljšanje radne sposobnosti, povećanje efikasnosti i radnog učinka, za odvažno ponašanje, aktivan i plodonosan rad kako na redovnim radnim zadacima tako i u vanrednim situacijama.


PREDGOVOR IZDAVAČA RUSKOG IZDANJA

Malo ko od nas razmišlja o vremenu, u kojem protiče naš život. 

Duboko sam ubeđen, da mi živimo u vremenu globalnih promena. 

Naravno, u našem svakodnevnom životu te promene su slabo uočljive. 

U dubini duše svako od nas često oseća promenu raspoloženja i neshvatljivu uznemirenost. 

Živimo u vremenu kada je veoma teško da se na nešto oslonite sa sigurnošću. 

Ranije predstave i vrednosti napuštaju srca ljudi. Nove neprimetno počinju da se ispoljavaju – ali još uvek suviše slabo. Duhovni vakuum čini mnoge bezdušnim i nestabilnim. 

Na sreću, istovremeno postoje ljudi koji imaju izuzetnu duhovnu snagu. Njihov odnos i energija uspaljuju naša srca, oduševljavajući nas i podstičući na traženje izgubljenih vrednosti, na naprezanja i proživljavanja vlastitog života u radosti i veselju. 

Naše oči počinju da gledaju na svet drukčije, srce doživljava novo rađanje – počinjemo da mislimo i postupamo jasno, jednostavno i lepo. 

Najiskrenije želim da vam predstavim Georgija Nikolajeviča Sitina. 

Odmah, posle prvog telefonskog razgovora, shvatio sam – sa mnom razgovara prijemčiv i poseban čovek. Toplota i iskrenost postepeno i radosno su se ulivali u moju dušu. Ne mogu reći, da je u mom životu „sve loše”, ali taj duševni razgovor ostavio je na mene jak utisak. Danas mi je dovoljno da se setim glasa Georgija Nikolajeviča, da bih se osećao bodrim i radosnim. 

Iskreno se nadam, da će serija koju izdajemo „Realni produžetak života” postati vaš siguran pomoćnik u svakodnevnom životu.


S iskrenim poštovanjem

Petar Lisovskij

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good