LEKOVITE SEANSE

Izdavači Prometej Beograd
Product Code: PROMBG040
Availability: In Stock
990RSD
Ex Tax: 990RSD

Qty

 

Autor: Georgij Nikolajevič Sitin

Prevod: Mahmut Šehić

ISBN: 978-86-87971-36-3

Obim: 285 strana

Format: A5

Suizdavač: Mahmut ŠehićOva knjiga je potrebna svakom, ko radi s motivacijama G. N. Sitina, a posebno onima, koji se tek spremaju da počnu da rade na sebi. U njoj se razmatraju principi rada s motivacijama, ukazuje se kako one deluju na čoveka, kakve psihološke tehnologije su potrebne da bi ispoljile maksimalno dejstvo, koje reči su posebno efikasne. Čitalac će u knjizi pronaći mnogo korisnih informacija o tome: šta je duša, kakve su njene mogućnosti, kako duša utiče na fizičko telo čoveka, zašto počinje starenje, kako ga savladati, usled čega se nagomilavaju bolesti, kako s njima izaći na kraj, kako obnoviti životnu snagu i drugo. 

U knjigu su uključene lekovite seanse iz 2008.-2010. godine. Svaka seansa je posvećena određenoj temi. Posebno detaljno objašnjava se, kako raditi na stvaranju nove mladosti, kakvi se problemi javljaju na tom putu, kako s njima izaći na kraj. Na kraju svake seanse dati su odgovori na pitanja. 

Ideja sprovođenja lekovitih seansi uz razjašnjavanje mehanizama ozdravljenja duše-psihe i fizičkog tela rađala se veoma dugo, u procesu javnih nastupanja i referata na Sveruskim kongresima "Profesija i zdravlje radnog stanovništva Rusije". Posebnu važnost imao je poziv od Patrijarha Moskovskog i cele Rusije Alekseja II da podnesem referat u hramu Hrista Spasitelja 25. novembra 2005. godine o naučnom shvatanju mogućnosti življenja bez starenja. Referat je završen uz ovacije ogromnog auditorijuma. 

S obzirom da je lečenjem mojom metodom, prema medicinskim pokazateljima, prestalo starenje kod skoro 350 starijih muškaraca i žena, u dobi od 60 do 80 godina, ja sam u oktobru 2010. godine nagrađen ordenom "Za službu Rusiji". 

Sadržaj lekovitih seansi i propratna objašnjenja obogaćivani su zahvaljujući naučnim otkrićima u procesu stalnog naučnog rada. Otkriće i formulisanje Zakona Vasione povećalo je efikasnost lekovitih seansi. 

Otkrio sam da u Vasioni postoje dve vrste materije - duhovna i fizička. Duhovna materija je viši oblik materije, koja upravlja fizičkom materijom. Misao čoveka i njegova duša su duhovna materija. Misao čoveka menja anatomske strukture fizičkog tela i duhovne strukture duše-psihe. Mi neizbežno moramo prestrojavati celu medicinu na bazi tog zakona. 

Otkriće antirazuma je nova etapa u sadržaju lekovitih seansi. Viša duhovna materija Vasione ima dve strane: pozitivnu - razum i negativnu - antirazum. U svesti čoveka takođe postoje dve strane: pozitivna - razum i negativna - antirazum. Na čoveka deluje kako spoljašnji antirazum Vasione, tako i unutrašnji antirazum svesti. 

Antirazum primorava čoveka da razmišlja o štetnim uticajima. Sa starenjem u čovečjoj duši nagomilava se sve više i više misli o štetnim uticajima, nametnutim spoljašnjim i unutrašnjim antirazumom. Te misli razaraju dušu i telo i ubrzavaju starenje. 

Problem gušenja (neutralisanja) uticaja antirazuma je maksimalno porastao. Stvaranje motivacije za potpuno gušenje uticaja spoljašnjeg i unutrašnjeg antirazuma otkrilo je novu etapu u sprovođenju lekovitih seansi. 

Pravoslavlje ispoveda preobraženje duše. Stvaranje Božanskog samopreobraženja, koje se u ovoj knjizi prvi put objavljuje, konačno je otkrilo svakom čoveku mogućnost života po zakonu razvoja, pri kojem nema starenja. Ja sam u 90. godini života. Nikada nisam tražio penziju, stalno radim. 

Prema preporuci Saveta Federacije FS Ruske federacije (RF) u svim poliklinikama Severo-Zapadnog administrativnog okruga (S ZAO) grada Moskve koriste se lekovite motivacije na diskovima i u knjigama. Rukovodilac Uprave za zdravstvenu zaštitu SZAO grada Moskva Larisa Sergejevna Čeredničenko aktivno učestvuje u tom procesu. Postavljeni su temelji prestrojavanja medicine na bazi Zakona Vasione.


Georgij Nikolajevič Sitin 

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good