LEK ZA SVE VRSTE UZNAPREDOVALIH KANCERA

Izdavači Prometej Beograd
Product Code: PROMBG027
Availability: In Stock
1,760RSD
Ex Tax: 1,760RSD

Qty

 

Autor: dr Hulda Reger Klark

Prevod: Nataša Koderman

ISBN: 978-86-7746-194-2

Obim: 655 strana

Format: A5

Izdavač: Fungodoctor


Ova knjiga, LEK ZA SVE VRSTE UZNAPREDOVALIH KANCERA, govori o jednoj samostalnoj terapiji kancera koju pacijent može sprovesti sam kod kuće po relativno niskoj ceni. Ona veoma retko zahteva medicinsku negu. 

U jednom trenutku skorbut, bolest deficijencije vitamina C, bio je smrtonosan, tako da je zahtevao medicinsku negu, ali to više nije slučaj. Sada svi znamo šta radimo: jedemo sveže voće i povrće. Moralo je da prođe 400 godina od otkrića leka za ovu bolest (1535.) do početka njegove upotrebe ranih 1900-tih! Ipak je to bilo objavljeno puno puta u medicinskim žurnalima! Ono što je privuklo javnu pažnju ranih 1900-tih bila je industrija soka od narandže! 

Zašto je bilo potrebno toliko vremena da jedna jednostavna istina, kao što je važnost upotrebe svežeg voća i povrća, izađe na videlo? Zbog toga što obični ljudi, koji ne čitaju medicinske žurnale, nisu imali način da to saznaju. Čak i sada, ako nemaju dostupne informacije, obični ljudi ne mogu ništa da saznaju o velikim naučnim otkrićima. 

Rak je kao epidemska bolest sada 100 godina stara. Neki od njegovih pravih uzročnika su već bili poznati još pre 100 godina, kao što su paraziti (kod nekih životinja), ugljeni katran, sintetičke boje, i prepržena hrana. Ali o ovim saznanjima se ćutalo, radije nego diskutovalo, kao i o pomenutom leku za skorbut. 

Na sreću, kompjutersko doba će osloboditi pticu istine što ranije nije bilo moguće. Pacijenti sada imaju lak pristup informacijama, kao što to rade i istraživači i doktori. 


TUMOR

U ovoj knjizi, pokaza ću Vam pravu prirodu tumora, zašto oni rastu, i umnožavaju se, zašto su opasni. Tumore ćete moći da smanjite otklanjanjem uzroka njihovog rasta. Čak i ako imate oblik raka bez tumora, isti su uzroci u pitanju. Svi kanceri su slični. 

Svi verujemo da je rak jedna bolest, i da je započinje jedna maligna ćelija. To nije tačno. Rak su dve bolesti. Malignost je druga bolest. Lečenjem ove druge (malignost), kao što smo mi uradili u knjizi LEK ZA SVE VRSTE KANCERA, prva bolest postaje vidljiva. Ova ranija, prva bolest je uznapredovali tumor. To je drugačija bolest od malignosti. 

Takođe verujemo da se tumora, osim ako nisu maligni, ne treba plašiti, da mogu biti nazvani benigni, ili jednostavno lezije. To je kao zebra u afričkim ravnicama koja veruje da se ne treba plašiti lava koji mirno stoji u blizini. Ovo ponovo nije istina. 

Vaše telo ima ugrađene "smanjivače" tumora. Očigledno da oni ne rade. Zašto? Blokirani su. Sve što treba da uradite je da ih odblokirate. U pitanju su dani, kako bi ste započeli proces smanjivanja. 

Uvidećete da se to događa, po rendgenskom snimku ili po rezultatima testiranja krvi. Možete to da osetite kada vam se pritisak i bol smanje. Ali kako telo smanjuje tumore, ili se oslobađa ćelija koje su više puta mutirale, tačan mehanizam je još uvek misterija. Čak p53 mutacije, oznake raka, nestaju! Onkogeni, kao što su MYC porodica, prestaju da se reprodukuju. (O svemu ovome ćemo diskutovati kasnije). Detalji moraju da sačekaju buduća istraživanja. Dobra vest je da se to zaista dešava, da je predvidljivo, a ne slučajno ili "spontana remisija".


Hulda Reger Klark

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good