LEK I PREVENCIJA ZA SVE VRSTE KANCERA

Izdavači Prometej Beograd
Product Code: PROMBG028
Availability: In Stock
2,090RSD
Ex Tax: 2,090RSD

Qty

 

Autor: dr Hulda Reger Klark

Prevod: Nataša Koderman

ISBN: 978-86-7746-201-7

Obim: 737 strana

Format: A5

Izdavač: Fungodoctor


Ova knjiga govori o jednoj potpuno samostalnoj terapiji lečenja kancera. Pacijent može da je potpuno sam primeni kod kuće, i to uz male troškove, pod uslovom da nije previše zahtevna za uznapredovale kancere. Ona vrlo retko zahteva medicinski nadzor, pre postavljanja dijagnoze. Nemojte da se skrivate, ili da se ponašate kao da Vam je svejedno. Kancer može da se otkrije i pre postavljanja dijagnoze, i stoga je ovo prva prava preventivna terapija za kancere. 


ŠTA JE TO LEK?

U naslovu knjige izabrana je reč "lek" a ne "tretman", jer je naučno preciznija. 

Kada se otkrije pravi uzrok bolesti, i njegovim uklanjanjem bolest zaustavi ili spreči, to istovremeno znači i da je otkriven pravi lek za nju. Ali kada se ne otkrije uzrok, a uklone se simptomi, koliko god to bilo od pomoći, otkrili ste samo tretman bolesti. 

Novi i efikasniji načini uništavanja ćelija kancera, koliko god bili važni, samo su tretmani. Moje istraživanje je potraga za uzrocima kancera. Istraživala sam načine uklanjanja ovih uzroka. Zatim, primetila sam da iako to vodi do nestanka ovih bolesti, ja nisam samo tragala za njihovim izlečenjem, čime se obično bavi klinički istraživački rad. 

Korišćenjem sinhrometra je moguće tragati za uzrocima i lekovima. Nadam se da će i drugi ponoviti moja istraživanja i proširiti moja saznanja. 


DA LI JE TO STVARNO LEK?

Kancer se sada može ne samo lečiti, već i izlečiti. Otkriće da kancer izaziva grupa, a ne samo jedan uzročnik, kao što je karcinogen, odgovorno je za skraćenje PROGRAMA LEČENJA sa tri na dve nedelje. U ovoj knjizi ćete otkriti kako možete razbiti ovaj skup uzročnika kako se nikada više ne bi formirao. Komponente ovog skupa su zarobljene u Vašim zubnim plombama, dok se učvršćuju i stvaraju glavni izvor metastaza. Ali one se mogu zameniti. Prvi put u istoriji, možete otići od zubara i biti potpuno sigurni u lek. 


MOŽDA NEĆETE IMATI VREMENA...

... da pročitate prvo celu knjigu ako imate kancer ili Vam je zakazana operacija, hemioterapija ili tretman zračenja. Možete poželeti da preskočite prve stranice, jer one opisuju kako parazit i kancerozno jedinjenje u Vašoj vodi za piće dovode do razvoja kancera. Idite direktno na uputstva za eliminisanje parazita biljkama i elektricitetom. Najbolje je da koristite herbalne recepte, zajedno sa zeper aparatom. Potrebno je samo nekoliko dana da očistite vaše zube i desni od radioaktivnosti koja snabdeva kancerozno jedinjenje polonijum. Uopšte nije važno koju vrstu kancera imate, niti koliko je on napredovao - još uvek možete da ga brzom akcijom zaustavite. 

Nakon zaustavljanja kancera, možete svoju pažnju preusmeriti ka ozdravljenju. 

Da li to znači da možete da otkaže te datum operacije, zračenja ili hemioterapije? Da, ali samo nakon izlečenja Vašeg kancera. Vaš će se doktor prvi složiti sa Vama, ali njemu će biti potreban dokaz. I Vi mu to možete obezbediti. Pre odlaska u bolnicu, zadajte sebi cilj da obezbedite svom doktoru dokaz. Ovo nije lečenje kancera: ovo je lek! Lek ne remeti lečenje, jer to uglavnom podrazumeva uklanjanje stvari, a ne davanje. Uklanjanje uzroka neinvazivnim metodama ne može da smeta. Osećajte se slobodno da diskutujete o ovom konceptu sa svojim doktorom. 

Imajte u vidu da su onkolozi ljubazni, osećajni, i osetljivi ljudi. Ovi Vam žele najbolje. Oni nemaju načina da saznaju pravi uzrok i lek za kancer, jer ih niko tome nije naučio. Ja sam izabrala da to prvo objavim za vas, kako bi brzo privukla vašu pažnju. Program počinje na strani 400.


Hulda Reger Klark

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good