ENCIKLOPEDIJA ČIŠĆENJA ČOVEČIJEG ORGANIZMA

Izdavači Prometej Beograd
Product Code: PROMBG053
Availability: In Stock
1,100RSD
Ex Tax: 1,100RSD

Qty

 

Grupa autora

Prevod: Mahmut Šehić

ISBN: 86-902815-2-5

Obim: 304 strane

Format: B5

Suizdavač: Mahmut ŠehićEnciklopedija čišćenja čovečijeg organizma predstavlja malu enciklopediju alternativne medicine. Ukoliko vas zanima alternativna medicina i njena filozofija ovo je prava knjiga uz pomoć koje ćete shvatiti sveobuhvatnost alternative i njenu moć lečenja najrazličitijih bolesti.

Knjiga počinje upoznavanjem i opisom građe fizičkog tela, energetskog tela čoveka, individualnim konstitucijama i tipovima karaktera čoveka, kao i bioritma i njegovog uticaja na organizam. 

Drugi deo knjige je posvećen čišćenju organizma i sistemima lečenja koje predlažu različiti autori. Velika prednost ovakve enciklopedije jeste upravo u tome što ćete u jednoj knjizi naići na različite metode i uopšte različite filozofije lečenja organizma. Često se za isto oboljenje nudi više različitih metoda od različitih autora. Čitalac može sam odlučiti koja mu metoda više odgovara i nakon toga se može usredsrediti na njenu primenu. Svakom organu je posvećena posebna pažnja. Sve metode su sortirane po tome na koji se organ direktno odnose i praćenjem sadržaja koji je veoma detaljno urađen veoma se lako možete snaći u gomili interesantnih informacija. 

Treći deo predstavlja indeks mnogih oboljenja koji se mogu lečiti tehnikama iznetim u ovoj knjizi. Za svako oboljenje dato je objašnjenje, kao i preporuka lečenja odgovarajućom metodom.

"Pred nama je jedna neobična knjiga, tako skromna u obimu, a tako zvučna u naslovu - 

Enciklopedija čišćenja čovekovog organizma. Čitalac s pravom očekuje da na samom početku otkrije ovu enigmu. Ništa lakše. 

U knjizi su sabrana iskustva iz drevne i savremene medicine poznatih naučnika, lekara i narodnih lekara koji u prirodi i načinu života ljudi pronalaze lekove za mnoge bolesti, ali i mogućnost da do duboke starosti očuvaju vedar duh i krepko zdravlje. 

U tri poglavlja pod različitim naslovima: Korisne informacije; Sistemi i načini čišćenja organizma; Oboljenja i čišćenja čitalac može da sazna kojim postupcima, metodima i načinima je najbolje osloboditi organizam opasnih otrova koje svakodnevno unosimo hranom, vodom za piće, vazduhom koji udišemo. Pored toga, može da sazna nešto više o svojoj fizičkoj konstituciji, crtama karaktera, energetskim poljima, biološkim i lunarnim ritmovima i njihovom uticaju na organizam za vreme čišćenja. Neki opisi ilustrovani su crtežima, a u slučajevima gde se opisi načina čišćenja različitih delova organizma poklapaju, ukazano je na izvor informacija. 

Koliko ćemo vremena posvetiti svom zdravlju i koji ćemo metod odabrati da iz organizma izbacimo opasne toksine, zavisi od nas samih."


prevodilac Mahmut Šehić

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good