METODE POVEĆANJA LJUDSKE BIOENERGIJE I BIOSINTEZE

Izdavači Prometej Beograd
Product Code: PROMBG007
Availability: In Stock
880RSD
Ex Tax: 880RSD

Qty

 

Autor: Genadij Petrovič Malahov

Prevod: Mahmut Šehić

Drugo izdanje

ISBN: 978-86-82363-33-0

Obim: 276 strana

Format:  A5 

Suizdavač: Mahmut ŠehićPoslušajte prilog o knjizi Metode povećanja ljudske bioenergije i biosinteze.

U četiri poglavlja knjige Metode povećanja ljudske bioenergije i biosinteze: Kretanje, Gladovanje, Disanje i Vodene terapije izložen je niz metoda pomoću kojih čitalac može osvežiti ili popraviti narušeno zdravlje i energiju koja se troši pri svakodnevnim obavezama. Svako poglavlje na sebi svojstven način pomaže čoveku u obnavljanju i osnaženju kako fizičke tako i mentalne energije.

"U knjizi Osnovna znanja o životu i zdravlju opisana je bioenergija i biosinteza. Ali radi jasnoće ponoviću koji se mehanizmi aktiviraju za stvaranje bioenergije i biosinteze prilikom kretanja.

  • Prilikom kretanja plazma našeg organizma veoma uočljivo sadejstvuje s magnetnim poljem okolnog prostora, s bujicama nabijenih čestica koje se kreću od površine Zemlje naviše i od stratosfere naniže ka površini Zemlje. To prouzrokuje hiperpolarizaciju membrana ćelija koje aktiviraju biosintezu.
  • Samo kretanje delova tela u jajastom plazmičnom kokonu (čauri) podseća na obrtanje rotora - ruku i nogu u statoreplazmatičnoj sferi. Ponovo je aktiviran mehanizam hiperpolarizacije membrana ćelija.
  • Povećanje krvotoka za 4-5 puta drugi je primer rotora i statora. U ovom slučaju telo je stator, a rotor je krv.
  • Povećanje srčanih kontrakcija od 60-70 do 200-240 otkucaja u minuti uveliko snabdeva organizam energijom.
  • Pojačano disanje za 20-30 puta u poređenju s mirovanjem, najjači je mehanizam koji dostavlja slobodne elektrone u organizam. Samo strujanje vazduha u grudnom košu je takođe primer rotora i statora. Magnetno polje organizma daje dopunski potencijal elektronima koji se kreću disajnim putevima i njih mnogo bolje asimilira sluzokoža pluća. U toku kretanja, po pravilu, u organizmu se intenzivno stvara ugljenikova kiselina i dolazi do disajne acidoze koja podstiče ćelijsku biosintezu.
  • Raznovrsne vibracije i trenja, koja nastaju za vreme intenzivnog kretanja, stvaraju energiju u organizmu.
  • Aktiviranje receptora u organizmu pomaže akupunkturnom sistemu da maksimalno prihvata i asimilira elektrone.
  • Pojava znoja na koži, a samim tim i stvaranje dopunskih električnih kontakata omogućuje da se unosi više energije kroz kožu u odnosu na mirovanje.
  • Razaranje protoplazme ćelija i drugih struktura u toku kretanja - katabolizam, stimuliše proces obnavljanja i superobnavljanja - anabolizam. Treba svesno prihvatiti jednostavnu istinu: kretanje je - najjači stimulator kataboličkih procesa u organizmu koji za vreme mirovanja organizma aktiviraju biosintetičke - anaboličke procese."


Genadij Petrovič Malahov

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good